De strijd om het koopblok

Wanneer meerdere aanbieders hetzelfde product verkopen, wordt één hiervan geselecteerd als winnaar van het koopblok. De winnaar is de verkoper die op dat moment het beste aanbod heeft in termen van prijs, levertijd en service.


97% Van de consumenten kiest voor het product in het koopblok. Heb je het koopblok niet, dan mis je de order.


Het koopblok winnen is niet altijd makkelijk. Nog moeilijker is het behouden van het koopblok. De repricer van Vendiro sluit aan op marketplace-specifieke algoritmes die de winnaar van het koopblok bepalen. Of je nou op bol.com, Amazon of Cdiscount verkoopt, jij bent verzekerd van maximale omzet op jouw marketplace assortiment.

De slimme repricer van Vendiro

De repricer van Vendiro houdt rekening met zowel levertijd als beoordeling en voert continu grote en kleine prijsoptimalisaties door. Anders dan andere repricers zorgt Vendiro ervoor dat jij niet een ‘race tot he bottom’ aangaat met de concurrent, waarbij je geleidelijk in prijs blijft dalen. Het slimme algoritme zorgt ervoor dat jij weinig stappen hoeft te zetten om het koopblok te bemachtigen.


Doordat je het koopblok wint maak je meer omzet op de marketplace dan wanneer je het koopblok niet hebt. Heb je het koopblok gewonnen? Dan zal de repricer proberen om jouw prijzen te verhogen. Op die manier maak je meer marge op jouw producten en blijft het koopblok van jou.

Benieuwd wat de repricer voor jou kan doen?

Doe de gratis potential check

Een totaalpakket voor al je marketplaces

Iedere marketplace heeft eigen algoritmes die de winner van het koopblok bepalen. De Vendiro repricer is ingesteld per marketplace. Je bent dus niet alleen verzekerd van het koopblok op bol.com, maar ook op Amazon en Cdiscount. Zo is jouw minimumprijs bijvoorbeeld niet alleen berekend aan de hand van jouw gewenste verkoopprijs inclusief marge, maar houdt deze ook rekening met marketplace specifieke commissietarieven.


De Vendiro repricer werkt niet alleen op automatische piloot, maar denkt ook met jou mee. Heb jij een eigen prijsstrategie, of wil je producten in bundels aanbieden? Al jouw voorkeuren kunnen op maat worden geïnstalleerd. De slimme repricer is slechts een onderdeel van het Vendiro software totaalpakket.

figure

Maximale marge

Door de minimumprijs in te stellen voorkom je dat jouw prijs zodanig zakt dat je verlies maakt op het product. Maar jij hoeft niet altijd de goedkoopste te zijn. Zo gaan we samen niet alleen voor het winnen van het koopblok, maar winnen met de maximale winst. Met de Vendiro repricer ben jij verzekerd van:


 • Meer kans op het koopblok, en dus meer omzet
 • Het koopblok op meerdere marketplaces 
 • Maximale marge op jouw producten
 • Een marketplace integratie-software totaalpakket
figure
De Vendiro repricer

De slimste keuze

 • Is altijd up-to-date
  De slimme repricer van Vendiro wordt continu geoptimaliseerd. Deze unieke repricer leert, herkent en past toe door herhaaldelijk nieuwe updates door te voeren na veranderingen in ieder koopblok-algoritme
 • Kan meer dan alleen prijzen berekenen
  De repricer van Vendiro vergelijkt niet alleen prijzen van verkopers, maar houdt ook rekening met andere factoren die de winnaar van het koopblok bepalen, zoals levertijd en beoordeling
 • Biedt jou de controle 
  Jouw Vendiro repricer wordt ingesteld op basis van jouw prijsstrategie. Zo heb jij altijd controle op jouw producten, prijzen, bundels en promoties
 • Voorkomt dat jij verlies draait 
  Met de minimumprijs die jij instelt voorkom je een race to the bottom. Jij hoeft geen verlies te draaien om het koopblok te winnen
 • Voorziet jou van maximale winst 
  De Vendiro repricer verlaagt niet alleen jouw prijzen, maar verhoogt deze weer zodra jij het koopblok hebt

Kies voor geavanceerde en gepersonaliseerde automatisering met de repricer van Vendiro!

Meer informatie over de voordelen van de repricer? Download ons whitepaper.