Over Kaufland.de

Eén van de snelstgroeiende online marketplaces in Duitsland met een technisch uitstekend platform. Met circa 32 miljoen maandelijkse online bezoekers kun je in Duitsland niet om hen heen. Kaufland.de geniet van een zeer grote naamsbekendheid. 


Een aantal voordelen van verkopen op Kaufland.de zijn:

  • Een hoog bereik: circa 32 miljoen bezoekers per maand
  • Hoge brand awareness van Kaufland zelf, zij hebben 1300 winkels in 8 landen
  • Multi-channel marketing tools
  • Geen contractperiodes: je zit nergens aan vast


Kaufland.de's marketplace kent twee opties voor verkopers. Het basisplan omvat een ongelimiteerd aantal productplaatsingen, marketingopties en service. Er is ook een wat uitgebreider pakket waarbij je naar je eventuele eigen webshop mag linken. Bovenop de vaste maandelijkse prijs betaal je commissie die per productcategorie is vastgesteld. 


Kaufland.de valt onder de Schwarz Group, een internationale retailer met meer dan 450.000 werknemers wereldwijd en 12.500 winkels in 33 landen. Gevestigd in Duitsland, de kern van de Schwarz Group bestaat uit Lidl en Kaufland, twee zeer sterke merken. 

Koppeling met Vendiro

Starten met verkopen op Kaufland.de is eenvoudig, maar wanneer je serieuze ambities hebt brengt dit veel handmatig werk met zich mee. Vendiro koppelt met jouw eigen systemen en die van Kaufland.de. Daarmee automatiseren wij werk voor jou. Zo houd jij tijd over voor andere belangrijke zaken. 


Ben je gekoppeld met Vendiro? Dan kun je ook aan de slag op 50+ andere marketplaces in Europa.

Terug naar het marketplace overzicht