Over CDON

Ben jij op zoek naar een opkomende markt om jouw e-commerce groei te versnellen? Dan is CDON als grootste Scandinavische marketplace de perfecte oplossing! Met al meer dan 20 jaar ervaring en jaarlijks ruim 2 miljoen klanten, kan CDON jouw verkoopprocess ondersteunen in Denemarken, Zweden en Finland.


Als verreweg het grootste e-commerce platform in Scandinavie beschikt CDON over een groot assortiment aan producten, die gemakkelijk in prijs te vergelijken zijn. Meer dan 1.500 retailers gebruiken dit platform om hun omzet te vergroten. Ben jij de volgende?


CDON: “Wij geloven dat we allebei winnen als we niet met u concurreren.

CDON via Vendiro

Naast het gemak dat CDON met zich meebrengt, kunnen wij jou ontzien van handmatig werk en langdurige administratieve processen. Vendiro koppelt jouw systeem aan het marketplaceplatform van CDON. Meer marge behalen? Vendiro maakt dit mogelijk door werkzaamheden te automatiseren, zodat jij je tijd elders aan kunt besteden.


De geavanceerde repricer van Vendiro zorgt daarnaast voor een optimale productprijs op CDON. Dit is niet altijd de laagste prijs, want het slimme algoritme gaat op zoek naar de beste prijs om het koopblok te winnen, met de best mogelijke winstmarge voor jou.


Ben je gekoppeld aan Vendiro? Dan kun je ook aan de slag op 50+ andere marketplaces in Europa.

CDON Member

Vendiro is trotse CDON Member. Dat houdt in dat je in ieder geval kunt profiteren van:

  • Een contactpersoon bij CDON die jou zal helpen bij de onboarding en het verkoopproces. Ook kun jij al je vragen stellen met betrekking tot verkoop in Scandinavië en (voor deze markt) relevante campagnes.
  • Toegang tot gegevens, statistieken en inzichten zoals; best verkochte producten, prijsvergelijkingen, ordersystemen, verkooprapporten en richtlijnen voor succesvolle productpagina’s.
  • Productinformatie via content-API. Door middel van de mapping-module kun je jouw gegevens aanleveren voor een optimale weergave op de marketplace.
  • Aanbodbeheer: in je eigen systeem kun je aanbod aanmaken, wijzigen en verwijderen. Deze wijzigingen zijn direct zichtbaar op CDON.
figure

Tips van onze expert

Met de optimale content worden jouw producten beter gevonden en verkocht. Daarom hebben wij een aantal tips verzameld:

  • Gebruik afbeeldingen met een hoge resolutie en een witte achtergrond achter het product voor een goed weergaveresultaat.
  • Productbeschrijvingen moeten in locale taal worden aangeleverd.
  • CDON wil niet concurreren met haar partners. Daarom mogen prijzen op de marketplace niet hoger zijn dan op de eigen e-shop. Uiteraard zijn lagere prijzen en kortingsacties wel toegestaan.
  • Klanten kunnen reviews achterlaten, dus goede klantenservice is belangrijk!
Terug naar het marketplace overzicht