BHV Marais in het kort 

  • Bekend om exclusieve collecties en producten van hoge kwaliteit. 
  • Geeft een unieke en inspirerende klantervaringen. 
  • Biedt een uitstekende klantenservice en een aangename winkelervaring. 
  • Breed assortiment op het gebied van luxe mode, wonen en lifestyle. 

 

 

Over BHV Marais 

In de historische wijk Marais, is het Franse warenhuis BHV Marais gevestigd. Het biedt een breed scala aan producten, waaronder mode, cosmetica, huisdecoratie, huishoudelijke artikelen en meer. Le BHV Marais staat bekend om de unieke selectie van producten van zowel bekende als opkomende merken en trekt zowel locals als toeristen aan. 

 

Verkopen op BHV Marais 

Door samen te werken met andere merken en retailers, kan Le BHV Marais de klanten een breder assortiment aanbiedenDe retailers en merkeigenaren die op bhv.fr verkopenprofiteren van het uitgebreide klantenbestand en de sterke naamsbekendheid van Le BHV Marais. Op de Le BHV Marais marketplace kunnen klanten producten vinden op het gebied van mode, schoonheid, wonen en lifestyle. Het platform biedt een veilige en betrouwbare manier om online te winkelen en biedt klanten een naadloze winkelervaring.  

 

Verkopen op BHV.fr met Vendiro 

Met de marketplace integratie software van Vendiro kun je gemakkelijk je orders, voorraad en productinformatie op le BHV Marais marketplace beheren. Door deze processen te stroomlijnen en samen te brengen in ons dashboard, is opschalen een stuk gemakkelijker geworden.  

 

Meer weten over BHV Marais marketplace en jouw mogelijke kansen? Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in.  

Terug naar het marketplace overzicht