Allegro marketplace

Met 22 miljoen maandelijkse bezoekers is Allegro één van de bekendste en meest vertrouwde marketplace van Polen. Voor 87% van de Polen is Allegro dé bekendste online winkel. In 1999 begon Allegro als een online vlooienmarkt met een website dat op een floppy paste. Door zich de afgelopen 22 jaar te richten op de gebruikerservaring voor zowel klanten als ondernemers, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een internationaal platform. Met 135.000 verkopers en 250 miljoen aanbiedingen is Allegro de 10e meest bezochte e-commerceplatform van de wereld!


Heb je internationale ambities voor jouw bedrijf?  Dan wil je dus in Polen en op Allegro vertegenwoordigd zijn. Met Vendiro maak je eenvoudig deze stap.

Allegro en Vendiro

Het is duidelijk dat Allegro een goede internationale aanvulling is op jouw netwerk van marketplaces. Maar starten met verkopen op een nieuw platform, brengt veel handwerk met zich mee. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van de directe koppeling die Vendiro met Allegro heeft. Zo wordt veel van het handwerk geautomatiseerd. Bijvoorbeeld het plaatsen of wijzigen van productcontent, het up-to-date houden van jouw voorraadinformatie en het afhandelen van jouw retouren.


Door een samenwerking met Vendiro aan te gaan geef je het saaie werk uit handen en kun jij je richten op ondernemen.

figure

Waarom Allegro

Nog even kort op een rij waarom je op Allegro zou willen verkopen:

  • Presenteer je bedrijf en producten op de bekendste marketplace van Polen;
  • Verkoop je producten aan de 22 miljoen maandelijkse bezoekers;
  • Maak gebruik van het #10 best bezochte e-commerceplatform van de wereld;
  • Bespaar jezelf het handwerk dat bij een nieuw platform komt kijken;
  • Breid uit of optimaliseer je aanwezigheid in de Poolse markt.
Terug naar het marketplace overzicht