Over WooCommerce

WooCommerce is een open-source e-commerceoplossing gebouwd op WordPress. Hiermee kun je jouw eigen webshopomgeving bouwen naar jouw eigen smaak. Zij hebben veel supportmogelijkheden voor jou als webshopeigenaar beschikbaar. WooCommerce heeft ook een mobiele app voor iOS en Android, zodat je vanuit de palm van je hand jouw webshop kan bijwerken. De WooCommerce plugin gebruiken op jouw WordPress website is gratis - je betaalt alleen de payment provider. 


WooCommerce is het meest gebruikte e-commercepakket in Nederland (bron: BuiltWith). 

Koppeling met Vendiro

Verkopen op marketplaces is een manier om jouw bereik, naamsbekendheid en afzet te boosten. Meer dan de helft van de online aankopen geschiedt tegenwoordig op marketplaces. Wil jij deze markt ook aanboren, dan kan jou dit veel handmatig werk kosten. Maar het kan ook makkelijker: koppel jouw bestaande WooCommerce systeem met Vendiro. Onze integratie experts doorlopen met jou het gehele proces om de koppeling te maken.


Eenmaal geïntegreerd, zorgen wij voor een koppeling met de marketplaces, de rapportages en tooling. Jij kunt geld verdienen op 50+ Europese marketplaces. Zonder gedoe.

Terug naar het integratie overzicht